UpLife.cz - Život, který tě baví!
Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.10.2020
Balíček pro kvalitnější spánek v prodeji
Jelikož třetinu života strávíme spánkem, proto jsem se rozhodli přidat spánkový balíček, který by měl zajistit kvalitnější průběh spánku. Co obsahuje... číst celé
01.09.2020
Balíček pro lepší imunitu v prodeji
Na základě vaší poptávky jsme připravili imunitní balíček složený z doplňků stravy, které sami dlouhodobě užíváme. Co obsahuje imunitní balíček? 2... číst celé
19.10.2020
Výkonnostní balíček pro studenty v prodeji
Blíží se ti zkouškové období nebo nestíháš při konci roku v práci? Sestavili jsme pro tebe námi dlouhodobě odzkoušený model kombinace čaje a kapslí pr... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 30 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Fazolka s.r.o., se sídlem Vítězná 145/59, Drahovice, 360 01, Karlovy Vary, identifikační číslo: 09095993, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 39241 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Medicínské houby pro naše zdraví
09.10.2020 Studie
Medicínské houby pro naše zdraví
Medicínské houby jsou z botanického hlediska velmi zajímavou skupinou. Jsou tak nějak mezi dvěma světy. Nepatří do skupiny rostlin, ani mezi živočichy... číst celé
Proč dlouhodobě užívat vitamín D?
01.10.2020 Studie
Proč dlouhodobě užívat vitamín D?
V našich podmínkách, tím mám namysli Evropu-převážně tedy střední, má až polovina populace nedostatek vitamínu D! Ale přirozeně k se k jeho odpovídají... číst celé
Lékořice pro lepší trávení
24.09.2020 Studie
Lékořice pro lepší trávení
Kořen Lékořice Lysé se pro jeho nasládlou chuť přidává do mnoha pokrmů. Odborný název Glycyrrhiza je odvozeý od dvou řeckých slov glycos a rhiza nebol... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 30 dní.
Kde nás najdete

Vítězná 145/59, Drahovice

Karlovy Vary, 360 01

 
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz